Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 22.02.2018 av Anonym.
Turtips: fjordisen mellom Fornebu og Sandvika
Her noen tips for dere fra Oslo/Akershus som er ikke på fjellet: nå er fjordisen mellom Storøya på Fornebu og Sandvika trygg (isen er ca 35cm tykk) og åpnet for mange morsomme og koselige vinteropplevelser.

Bærum kommune har satt ut en 9km lang rundtløype, som man kan gå til fots, eller på ski, eller med spark++ Det er også mulig å gå på land på forskjellige øyer og utforske de. Man kan pilke på makrell og andre fisk, det finnes muligheter til å isbade, og sikkert mye annet. Fjordisen er en opplevelse som jeg kan bare anbefale! Turstier begynner på Storøya, Høvikodden, Solvik, Kalvøya, Holtekilen.

Man kunne godt få istand et turvenn-pølsebål på Borøya f.e., det er populært stoppested midt i det islagte fjordlandskapet.

Og hvis det skulle være nok eventyrlystne, kunne man sette opp en liten teltleir på isen for en natt-i-naturen, man kan pilke fram seg en middag, og isbade ved soloppgangen. Utrolig flotte muligheter som er bynær.

Hvis det er flere som kunne vært interessert (eller andre forslag her ute på fjordisen) er det bare å si fra! Jeg er med :)

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseKjøp en Turvenn-kopp