Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Hvordan finne en turvenn?

Norge er et langstrakt land med fantastiske turmuligheter, enten man foretrekker enkle turer, toppturer eller mer spektakulære turer for den viderekomne. Man trenger hverken å være i topp fysisk form, ha det nyeste tur-utstyret, eller dra langt av gårde for å finne gode naturopplevelser. Med naturen rett utenfor døren, både kan, og kanskje bør man, benytte seg av naturens gleder.

Finn en turvenn

Noe av det beste med turer i skog og mark, fjell og fjord, er at dette enkelt kan deles med andre. Det føles naturlig og fint å være ute på tur i fellesskap. Enten man ønsker å dele erfaringer, motivere hverandre opp fjellsidene, hjelpe til med utstyret eller nyte stemningen i stillhet, så føles det ekstra hyggelig om man har noen å dele opplevelsen med.

Felles opplevelser knytter sterke bånd. Natur og frilufts -følelsen er med på å forsterke inntrykkene, og man husker gjerne en spesiell opplevelse eller stemning i lang tid fremover. Kanskje til og med gjennom hele livet. Vennskapet mellom turvenner kan derfor oppleves som ekstra sterkt, ved at man har noe felles å se tilbake på, mimre om, og noe man har følt på kroppen.

Treff likesinnede på Turvenn.no

Turvenn er en tjeneste for turglade mennesker som ønsker å treffe likesinnede. Her kan man planlegge turer, knytte bekjentskaper, dele erfaringer og komme i prat med andre tur-interesserte. Det trenger ikke å bety at man må være kjærester, eller ha noen romantisk forventning til hverandre. Utgangspunktet er å møte andre som liker tur og friluftsliv, og hvem vet, kanskje det er nettopp slik man også finner den store kjærligheten?

Som medlem på Turvenn blir man en del av et større fellesskap, der tusenvis av mennesker med felles interesse for tur og friluftsliv møtes. Turvenn er tilgjengelig både som en egen nettside, men også via egne mobilapper som kan lastes ned gratis i henholdsvis App Store og Google Play.

Turvenn tips

For å sikre best mulig respons blant våre medlemmer, er det flere ting man bør tenke på. Her er noen tips som kan være nyttig å ta med seg i søket etter turvenn eller en turglad kjæreste.

  • Last opp et profilbilde. Profiler med profilbilde opplever opptil 10 ganger bedre respons enn de som ikke har det. Et bilde sier som kjent mer enn tusen ord.

  • Hva interesserer deg. Skriv litt om hvilket geografiske område du tilhører, og hva slags turer du liker. Det er med på å bygge realistiske bånd.

  • Vær aktiv. Del dine erfaringer, diskuter i forumet, skriv blogg, last opp bilder og vis deg frem. Det er langt større sannsynlighet for at noen tar kontakt med deg, hvis du er synlig.

  • Vis initiativ. Tørr å ta kontakt med andre.

Turen starter på Turvenn.no

Husk at turen alltid starter på Turvenn.no. God tur :)

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseKjøp en Turvenn-kopp