Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen

Møteplassen for turglade mennesker

Turvenn er Norges største møteplass for deg som liker turer, fjell, natur og friluftsliv. Her kan du komme i kontakt med likesinnede, søke etter turfølge, få nye venner eller finne den store kjærligheten.

Hvorfor velge oss

På Turvenn kan du komme i kontakt med andre aktive mennesker, med felles interesse for natur og friluftsliv. Kanskje ønsker du noen å gå på tur med, eller treffe andre for spennende opplevelser? Eller kanskje en turglad kjæreste? Her har vi lagt til rette for alt, på en morsom og trygg måte.

Møteplassen for turglade mennesker

Med tusenvis av aktive medlemmer, får vi stadig tilbakemeldinger fra brukere som har funnet både venner og den store kjærligheten. Vi er glade for å være en plattform der eventyr skapes, og håper å kunne hjelpe deg med å skape din egen historie.

Nyttige funksjoner

Turvenn er en møteplass spekket med sosiale funksjoner. Her kan du opprette en profil, søke etter medlemmer utfra dine egne preferanser, dele bilder, sende og motta meldinger, sende venneforespørsler, trykke «liker» på profiler, opprette favoritter, prate i megafonen, se hvem som har besøkt din profil, diskutere i forumet og mye mye mer.

Tjenesten har også avanserte varslingsfunksjoner, samt sikkerhetsmekanismer som blant annet brukerverifisering via SMS. Alt for å gjøre Turvenn til en trygg og sikker møteplass for våre medlemmer.

Hva koster det?

Du kan opprette en profil på Turvenn uten å betale noe som helst. Som gratis medlem kan du søke opp og lese alle profiler, sende meldinger, venneforespørsler og «liker», opprette favoritter og prate i megafonen. Du kan også benytte vårt forum uten å være betalende medlem.

Dersom du ønsker full tilgang til alle våre funksjoner kan du oppgradere til et fullverdig medlemskap. Dette koster kun 49 kr/mnd. ved betaling via bankkort. Medlemskapet er løpende, og har ingen bindingstid. Du står derfor fritt til å avslutte medlemskapet når du selv måte ønske det.

Bli medlem

Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
annonseKjøp en Turvenn-kopp