Skriv en hilsen til alle på Turvenn.noSkriv en hilsen til alle på Turvenn.no
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Skriv en hilsen til alle på Turvenn.noSkriv en hilsen til alle på Turvenn.no
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Kjøp Turvenn-koppen her

155 PÅLOGGET NÅ

Forum >> Annet >> Debatt


Åpne profilen til ridder

Turvenn-pils langs Akerselva (Oslo)

Det blir en annerledes Turvenn-pils i august, nemlig langs Akerselva fra pub til pub. Dette for å kombinere en flott tur langs Akerselva med en sosial pils. Det blir muligheter for å kjøpe seg en middag på starten av turen. Eventet starter kl. 18 på Nydalen Bryggeri & Spiseri torsdag 16. august, men det er lagt opp en liten bonustur for de som vil starte tidligere. Programmet blir som følger:

1. Avgang fra Oslo S kl. 16.42 med toget til Kjelsås stasjon. Det blir en tjuvstart på Tekno kafé på Norsk Teknisk Museum. Her blir det muligheter til å kjøpe seg en liten forfriskning i baren før turen fortsetter langs den idylliske stien langs elva.

2. Nydalen Bryggeri & Spiseri. Her samles vi ca. kl. 18. Som navnet tilsier er dette et mikrobryggeri med et veldig stort utvalg av øl. Restaurantmenyen er variert – alt fra gryter til fish'n chips til lam. De har selvsagt også vegetarretter.

3. Månefisken. Kaféen har en fantastisk beliggenhet i historiske Hjula Veveri og ligger tett inntil elva. Vi spår ingen ankomsttid hit, det blir litt på sparket.

4. Nedre Foss Gård. Etter å ha vært stengt i flere år på grunn av brann, har denne superkoselige gården åpnet igjen. Bygningen er Grünerløkkas eldste bygning fra 1820, men stedet har historie tilbake til 1220. Hvilket annet sted i Oslo har så lang ettermiddagssol? Her kan vi enten sitte ute i bakgården til mørkeds frembrudd eller trekke opp i annen etasje i den rustikke baren som har et utsøkt utvalgt av mikrobryggeriøl.

Rekker du ikke å bli med fra starten? Da anbefales Nydalen Bryggeri eller Nedre Foss Gård som stasjoner. Eller send en SMS til Erlend for å høre om hvor vi er i løypa: 91380968. FB-event:
Åpne profilen til ridder
Kan dere som skal spise på Nydalen Bryggeri & Spiseri kl. 18 gi beskjed til meg? Da kan jeg nemlig forsøkte å bestille et bord til det antallet som skal spise. I Oslo er det nemlig vanskelig å booke bord uten mat. De som bare skal ha drikke, kan da bare samles rundt bordet. Jeg tenker at det er bedre med ett bord enn ingen. :)