Skriv en hilsen til alle på Turvenn.noSkriv en hilsen til alle på Turvenn.no
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Skriv en hilsen til alle på Turvenn.noSkriv en hilsen til alle på Turvenn.no
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Kjøp Turvenn-koppen her

388 PÅLOGGET NÅ

Forum >> Tilbakemeldinger >> Debatt


Åpne profilen til Jeagle

Bilder i vinkel

Ser at mange har bilder som er 90 grader i feil vinkel. Kan virke som det er "stående" bilder som er "lagt ned". Er dette en "bug" i systemet som turvenn.no kjenner til og har planer om å gjøre noe med, eller er det noe noen har misforstått noe ved opplasting? Og er det mulig å gjøre noe med slike bilder ietterkant?
Åpne profilen til Turvenn
Hei!

Når man laster opp bilder så blir de lagt inn slik de ligger lagret på din maskin. Du må derfor rotere dem rett vei før du laster dem opp. 

Kan også nevne at vi har planer om å innføre en mulighet for å rotere bildet i profilen sin :-)

Vennlig hilsen
Turvenn
Åpne profilen til maunebak
Alle de bildene jeg legger inn, ligger rett vei. Men når jeg har fått lagt dem inn på min profil på Turvenn, blir dem liggende oppned eller på skrå. Så det har ikke noe med at dem ligger feil vei, før jeg legger dem inn på Turvenn.
Anonym
Hei, ser at det skjer med mine bilder også. Ligger riktig hos meg!
Åpne profilen til TorTur
Hallo til Turvenn,
Bilder ligger rett på min PC, men blir rotert når jeg legger inn i profilen - på tide å komme med den oppdateringen kanskje? Over ett år siden dere annonserte dette.
Åpne profilen til maunebak
Det er feil det du skriver. Bilder står den rette veien, men når dem kommer inn på Turvenn, ligger dem, både 90 grader feil og 180 grader feil. Hvorfor det?
Anonym
TURVENN dere tar feil, alle bildene mine ligger også riktig vei på min pc, men flere blir rotert når jeg legger de inn her, som de andre sier både 90 og 180 grader feil

Jeg har funnet ut at om jeg åpner bildet på min pc og beskjærer det bare littegrann/endrer det litt og så forsøker å legge det inn igjen så blir det riktig....så det er etter min mening noe som er galt i hvordan systemet deres behandler bildene som blir lagt inn

.....hvorfor gir dere ikke en tilbakemelding på hva dere gjør med dette? Det har vært slik lenge.