Ha777Ha777
Perfekte skiløyper på Sjusjøen! Dame. Bli med på neste tur! Ta kontakt! Se min profil! Les UNDER bildene jeg har lagt ut!
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Ha777Ha777
Perfekte skiløyper på Sjusjøen! Dame. Bli med på neste tur! Ta kontakt! Se min profil! Les UNDER bildene jeg har lagt ut!
Skriv i megafonenSkriv i megafonen
Kjøp Turvenn-koppen her

235 PÅLOGGET NÅ

Forum >> Tilbakemeldinger >> Debatt


Anonym

Oppdeling fylker/byer

Jeg er sikker på at det er flere enn meg som synes oppstettet til turvenn.no ikke fungerer optimalt - ikke i det hele tatt.

Hvis man søker turvenn/kjæreste, holder det ikke med kun å søke etter fylke. Byer bør på plass. Å lete etter turevenner i langstrakte/store fylker gjør det vanskelig. I tillegg har dere ikke endret til de nye fylkene enda...!

Medlemskontigenten er liten i forhold til andre steder, men den er lite verdt når tjenesten ikke holder mål.

Ser andre også har gitt tilbakemedling om dette, på tide at dere gjør noe med nå. 

Pleier ikke å klage, men dette må da være en enkel sak å fikse - slik at tjenesten blir mer brukervennlig.
Åpne profilen til myrtussla
Jeg er faktisk enig med deg. 
Det kan ta noen timer å omtrent krysse et fylke for en svipptur i bushen ??
Åpne profilen til ChristianiÅsane
Eg er enig med deg i dette. Det blir lettere å finne nye venner ++ når en vet hvor i nevnte fylket folk bor:) 
Anonym
Ser at det er medlemmar som i beskrivelsen av seg sjølv skriv kvar dei kjem frå. Ser også medlemmar som i "dette ser jeg etter", skriv kva område dei ønsker turvennen skal komme frå. Dette kan vel vere ei enkel løysing på problemet. Då har også kvar enkelt medlem betre styring med kor anonym eller målretta ho/han vil vere.
Anonym
Eg e mye enig med Smørbukk som har "svar 3".  I annonsen kan kvær enkelt som ønsker spesifisere nærmere området kor man ønsker treff!  Og for meg e det fint at ikke de nye fylkesinndelingene e i bruk her, for dermed blir det jo mindre geografiske områda å forholde seg til!  De gamle småfylkan v navn e store nok når bare fylket, og ikke f.eks. kommune eller by står oppført i startteksten på en profil.