Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen
Anonym
Opprettet 25.06.2020 av Anonym.
Norge på langs med ski og pulk, førstkommende vinter.
Søker en person som har lyst og mulighet til å gå Norge på langs på ski. Fra Lindesnes til Nordkapp førstkommende vinter, med start omtrent rundt årsskifte. Tidsbruk anslagsvis 4 måneder.


Du trenger klart ikke å være en som sover med ski på beina hele året eller har bodd i snøhule halve livet. Har du pågangsmot og vilje, blir erfaring fra langturer fort sekundært. Imidlertid en god ting om du har tilbragt en og annen natt i telt før, og at du samtidig er fortrolig og klar for å slite litt over tid. Normal erfaring fra turlivet og friluftsliv generelt er en god ting.

Om vi begge holder til i omtrent samme geografiske område, ville det selvsagt vært både praktisk og samlet sett helt ideelt. Men ingen nødvendighet.

Din alder, kjønn osv., har ingen betydning. Er selv i midten av 40-åra og bosatt på Dovre i Innlandet. Mer generelt finner du på min profil og hjemmeside.

Er du klar for noen måneder med forfrysninger, koldbrann og sult:), kontakt meg gjerne på en av understående, så snakkes vi nærmere.

mob: 40194405

e-post: post@andersmeyer.no

Svar på innlegg

Ingen svar for øyeblikket.
Her kan du skrive en melding som vil vises for alle på Turvenn.no.
Skriv Skriv her Skriv i megafonen